Bouwnummers 5, 9, 15 en 19

Hoekwoning zonder
erker met dwarskap

De woningen worden voorzien van de nieuwste technieken en installaties, zo worden ze gasloos gebouwd en verwarmd middels een warmtepomp met vloerverwarming. Door de warmtepomp is het ook mogelijk om de woning middels de vloerverwarming te koelen. De energie die dit vergt, wordt opgewekt door zonnepanelen die verwerkt zijn op het dak van de woning. Hierdoor woont u niet alleen comfortabel, u draagt ook uw steentje bij aan een beter milieu en u bespaart hiermee op de energiekosten. Zo zijn deze woningen helemaal klaar voor de toekomst en bent u gegarandeerd van een nieuwbouwwoning met een hoog afwerkingsniveau en duurzame woonoplossingen.

Alle bewoners van Het Stien’n Hofje kunnen gebruik maken van de gezamenlijke tuin. De woningen beschikken daarnaast elk over een privétuin en eigen berging. Er zijn tevens optiemogelijkheden met betrekking tot het indelen van een verdieping.

Begane grond

Eerste verdieping

Plattegronden bouwnrs. 5 en 15
De plattegronden van bouwnrs. 9 en 19 zijn hieraan gespiegeld

Helemaal uw eigen badkamer en keuken

U brengt het grootste deel van uw tijd door in uw eigen woning. Dat moet goed voelen. Daarom kiest u voor een inrichting naar eigen smaak. Daar horen ook een keuken en badkamer in eigen stijl bij. Misschien loopt u al langer met gedachten over een keuken en badkamer die compleet voldoet aan uw wensen. Maak het waar met uw nieuwe woning!

De badkamer wordt opgeleverd inclusief compleet tegelwerk met vloerverwarming en een sanitair pakket. In overleg met de badkamerleverancier kunt u dit pakket uitbreiden naar uw eigen wensen. De keuken kunt u helemaal zelf uitkiezen, van apparatuur tot accessoires. Wel worden de standaard aansluitpunten aangebracht.

Interesse in wonen in Het Stien’n Hofje?

Heeft u interesse in één van de woningen in Het Stien’n Hofje? Schrijf u dan vrijblijvend in via onderstaand formulier. Wij houden u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen. Aan uw inschrijving is geen enkele verplichting verbonden.